Verhuur hoogtewerker - schaarliften - minigravers
Pathoekeweg 29, 8000 Brugge
050 31 32 14
Waarom voor 4Rent kiezen?
4Rent staat garant voor:
  • een ruim aanbod aan goed onderhouden kwaliteitsmachines
  • een professionele, vlotte service
  • een stipte en snelle levering
  • een eerlijke prijs

4Rent beschikt over een breed huuraanbod aan hoogtewerkers, schaarliften, verreikers, heftrucks, dumpers, minigravers en andere grondverzetmachines voor verhuur zonder bestuurder.

Ons ervaren team begeleidt u in uw keuze met deskundig advies zodat u met het juiste toestel uw werken kan uitvoeren. Onze machines zijn perfect onderhouden en voldoen aan alle wettelijke bepalingen.

In geval van een defecte machine leveren we een ruiltoestel of zorgen voor een spoedherstelling op de werf zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.
Waarom voor 4Rent kiezen?
Vlotte verhuur en levering in regio Brugge en de kust
4Rent staat voor een vlotte service en een punctuele levering via onze eigen transportdienst, die naast regio Brugge ook de kustgemeentes Knokke, Blankenberge, Oostende, Middelkerke en Nieuwpoort bedient. Vandaag besteld, is morgen klaar voor afhaling of geleverd door onze dienst. Indien nodig kunnen we zelfs de dag van bestelling leveren.

Biedt ons aanbod niet wat u zoekt? U kunt ook machines bestellen buiten ons gamma. Wij sporen die voor u op en leveren deze zo snel mogelijk met slechts een kleine meerkost voor het transport.

Interesse in één van onze machines? Aarzel niet om ons een gratis prijsofferte te vragen!

Bij 4Rent Brugge krijgt u een perfecte dienstverlening aan een correcte prijs, zonder onaangename verrassingen in uw factuur achteraf.