Verhuur hoogtewerker - schaarliften - minigravers
Pathoekeweg 29, 8000 Brugge
050 31 32 14
Over 4Rent Brugge
4Rent Brugge beschikt over een ervaren en hecht team van 6 medewerkers, dat instaat voor de verhuur, technisch onderhoud en transport van alle machines. De leiding van het verhuurbedrijf is in handen van Didier Dereeper en Annelies Sanders. Als klant kan u steeds rekenen op een betrouwbare service, praktisch advies bij uw keuze van een huurmachine, en een vlotte communicatie en opvolging van al uw vragen.

Het huuraanbod van 4Rent is gevarieerd met verschillende exemplaren van hetzelfde type machine. Zo wordt u niet geconfronteerd met wachttijden en wordt uw machine snel vervangen bij eventueel defect indien reparatie ter plaatse te tijdrovend is.

De 4Rent machines zijn alle van recente makelij en in goed onderhouden staat. 4Rent vervangt oudere machines steevast door nieuwe exemplaren, rekening houdend met de vraag van klanten naar specifieke types en merken.

Vindt u niet de machine die u zoekt in het gamma van 4Rent? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Naargelang uw voorziene werken biedt 4Rent u een iets zwaardere machine aan of wordt er gezocht naar een passende oplossing via andere leveranciers, met slechts een kleine meerkost voor de verplaatsing.
 

Hebt u vragen over de werking of prijzen van 4Rent Brugge?

Neem dan snel contact op en leg uw vraag aan ons voor of kies voor een gratis prijsofferte voor de machine van uw keuze.

Over 4Rent Brugge